Hoofdsponsor
Floorever
Goud sponsor
Veltman Financieel Adviseurs
Zilver sponsors
4IT Professionals Uitgekookt Van Marle

Nieuwe aanwinsten en verlenging eerste selectie!

Met nog vier wedstrijden te gaan kijkt de technische staf en technische commissie naar het nieuwe seizoen. Hicham Ziyech en Ivo de Waal hebben aangegeven het nieuwe seizoen uit te komen voor DOS Kampen. Daarnaast heeft Jeroen Drost besloten om DOS trouw te blijven in het seizoen 2015-2016.

Alhoewel de eerste selectie nog volop strijdt om rechtstreeks degradatie te voorkomen moet het ook al bezig zijn met het nieuwe seizoen. Daarom is het goed om te zien dat bovenstaande spelers aangegeven hebben om in het nieuwe seizoen voor de geel-zwarten uit te komen.

Hicham Ziyech
Hicham Ziyech (29 jaar) heeft al een DOS-verleden. Vanaf het seizoen 2006-2007 heeft hij drie seizoenen in het eerste elftal gespeeld. Daarna wilde de aanvaller zijn geluk beproeven in de Hoofdklasse bij ONS Sneek waar hij twee seizoenen heeft gespeeld. Vervolgens een seizoen bij Nunspeet en nog twee seizoenen bij onze stadsgenoot Go-Ahead Kampen. Dit seizoen startte Hicham voor WHC, alleen vanwege werkomstandigheden is hij vroeg in het seizoen gestopt. Voor Zichem voelt het weer als thuiskomen: “Samen met de nieuwe trainers Hanekamp en Zaki wil ik graag helpen om DOS om een stabiele eersteklasser te maken of misschien wel meer. Met mijn ervaring kan ik de jonge spelers veel bijbrengen. Ik beloof de trouwe supporters een mooi seizoen!”

Ivo de Waal
Voor Ivo de Waal (18 jaar) is DOS Kampen helemaal nieuw. Vanzelfsprekend kende hij de club wel van naam en de geschiedenis maar daar bleef het dan ook bij. Ivo is begonnen bij Flevo Boys en toen vertrokken naar de jeugdopleiding van FC Utrecht. Vandaar door naar Huizen en dit seizoen IJsselmeervogels. Ivo gaat de aanval van DOS versterken als spits. Ivo: “Ik ben nog jong en zie DOS als goede leerschool om mezelf verder te ontwikkelen. Ik heb de afgelopen periode een heel goed gevoel overgehouden aan de vereniging. Een fijn ontvangst en warme uitstraling. Een trainersduo waarvan ik vast veel kan leren. Kortom: ik kan niet wachten om de eerste minuten voor DOS te maken.

Jeroen Drost
Afgelopen winter heeft Jeroen Drost (28 jaar) de selectie van DOS Kampen versterkt. Na bijna 100 wedstrijden in de Eredivisie voor Heerenveen, NEC en Vitesse en nog 15 wedstrijden in de Eerste Divisie voor FC Zwolle en De Graafschap heeft Drost een seizoen gevoetbald bij CSV Apeldoorn in de hoofdklasse. Jeroen is ooit begonnen op de Voetbalschool op De Maten waarna hij de overstap maakte naar de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles. Voor Jeroen geldt: “DOS is mijn club en ik wil er alles aan doen om ze weer naar een hoger niveau te tillen. Op mij kunnen ze rekenen!.”

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 20 april
Competitie: DOS - ASC '62
Aanvang: 15.00 uur op sportpark De Maten

29, 30 april en 1 mei 2019!