Hoofdsponsor
At Sea
Goud sponsor
LKmediasupport
Zilver sponsors
Hanze Staete Makelaardij & Vastgoedbeheer Slagerij Van Guilik

Geslaagde opening van 2018 op sportpark De Maten

Er waren afgelopen zaterdag veel bekende gezichten te zien in de kantine van DOS bij de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst. Deze kende dit keer een wat andere opzet dan afgelopen jaren maar dat heeft bepaald geen negatieve impact gehad op de aanloop die er was.

Die aanloop begon rond de klok van 15:30 uur met een groot aantal jubilarissen inclusief familie en vrienden. Die werden tussen 16:00 uur en 17:00 uur toegesproken en gehuldigd door voorzitter Arend Runia in een volgepakt sponsorhome. Zoals altijd was er ook dit jaar weer sprake van een buitengewoon aansprekend gezelschap. Niet minder dan vier ereleden waren dit jaar jubilaris en die werden geflankeerd door bekende gezichten van rasechte Dossers van uiteenlopende leeftijden.

De groep 25-jarige jubilarissen bestond uit Alwin Looman en Alex Doorn (beiden afwezig), Peter Kok, Leon ter Burg, Hans Vos, André Koers en Wim Snippe. Daarna was er een grote groep 40-jarigen. Het ging hier om Dick ten Hove, Rik Vinke, Harm Westendorp, Fred Bruijns, Simon Mansvelder, Harm Kist, Han Hanekamp, Mennie Westra en Klaas Visser. Adrie Pennekamp mocht vervolgens zijn 50-jarig jubileumspeldje in ontvangst nemen waarna het als afsluiter de beurt was aan de leden die al 60 jaar lid zijn van DOS. Die groep bestond uit Siem Visscher (afwezig), Adrie Smit, Henk van de Wetering en Geert Hooisma. DOS Kampen is hen allen zeer erkentelijk voor hun bijdrage aan de vereniging.

Nadat de huldiging was afgelopen voegde iedereen zich bij het reeds toegestroomde publiek in de kantine om daar de traditionele nieuwjaarsverloting van de Club van 100 bij te wonen onder het genot van muziek, een hapje en een drankje. Nadat achtereenvolgens Arend Runia en burgemeester Bort Koelewijn het woord hadden genomen om 2018 officieel af te trappen was het de beurt aan zanger Marcel Kalter die alle aanwezigen nog tot laat op de avond wist te entertainen met zijn live muziek. Als bestuur willen we iedereen graag bedanken voor een geweldige start van een hopelijk mooi 2018. Tot snel allemaal!

Namens het bestuur,

Jasper Plender
Secretaris DOS Kampen

Sfeeroverzicht

 
Huldiging jubilarissen in sponsorhome   Gezellige drukte bij start Nieuwjaarsfeest (1)
 
Gezellige drukte bij start Nieuwjaarsfeest (2)   Gezellige drukte bij start Nieuwjaarsfeest (3)

 

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 19 januari
Competitie: DOS - DZSV
Eindstand: 2 - 0

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.