Hoofdsponsor
Biodiesel Kampen
Goud sponsor
Yes Telecom
Zilver sponsors
RCS Dienstverlening RM Fashion

S.V. DOS Kampen 3e FIFA 18 toernooi

Supportersvereniging DOS Kampen organiseert voor de derde keer een FIFA 18 Toernooi. Ben jij de FIFA 18 Koning(in) van DOS Kampen?

Komende zaterdag 20 januari 2018 organiseert SV DOS Kampen een FIFA 18 toernooi voor leden van supporters-, voetbal-, korfbal- en gymnastiekvereniging DOS Kampen in de voetbalkantine van vv DOS Kampen.

Het toernooi begint om 13.00 uur met een poulefase en afhankelijk van het aantal deelnemers speelt iedereen drie of vier wedstrijden in de poulefase.
Vervolgens gaan de nummer één en twee van iedere poule door naar de knock-out fase. Daarna is het net als in de Champions League en blijven twee deelnemers over voor de finale. Er wordt ook een troostfinale tussen de nummer drie en vier gespeeld. In totaal zal het hele toernooi ongeveer vier tot vijf uur duren.

De inschrijvingen gaan hard dus als je nog niet bent ingeschreven, doe dat dan snel want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.
Je kan je inschrijven via supportersvereniging@doskampen.nl en vermeld daarbij je naam, leeftijd en de club waarbij je bent aangesloten. De kosten om mee te doen zijn € 3,-.

Het FIFA 18 toernooi aanwezig 12:30 uur en het toernooi start om 13.00 uur, dus graag minimaal een half uur voor de start aanwezig zijn en betalen kan op de middag zelf.

De Supportersvereniging

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 19 januari
Competitie: DOS - DZSV
Eindstand: 2 - 0

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.