Hoofdsponsor
At Sea
Goud sponsor
Profnorm Kampen
Zilver sponsors
Kagas Kok

Feestavond van de Supportersvereniging

Het is weer tijd voor een gezellige avond voor alle Dossers, dus zet zaterdagavond 21-04-2018 in uw agenda en kom gezellig naar De Maten om met ons vanaf 20:00 uur een feestje te vieren!

Onze jaarlijkse feestavond zal dan plaatsvinden op Sportpark De Maten van vv DOS Kampen. Het thema van de avond is Top 40 Cover Live Muziek met medewerking van de band ZoZo! Om 20.15 uur zullen de deuren van de voetbalkantine zich openen en zal de gezelligheid je tegemoet treden.

ZoZo is een coverband die al meer dan 10 jaar Noord Nederland onveilig maakt. De band bestaat uit ervaren muzikanten die een ding gemeen hebben en dat is passie voor muziek. Uiteenlopende artiesten zoals onder André Hazes, U2, Kings of Leon, Abba en De Dijk, Neil Diamond worden vertolkt door ZoZo. Het repertoire is opgebouwd met nummers die het beste uit de band halen. Dat maakt dat elk nummer met volle overtuiging en plezier van het podium af knalt. Het brede repertoire van ZoZo zorgt voor een gezellig feest waar iedereen lekker uit zijn dak kan gaan.

Mocht je lef hebben....zing je als gast-artiest een nummer met ZoZo mee.

De voorzitter van de Supportersvereniging zal de tijdens de feestavond de jubilarissen huldigen. Dit maakt deze avond, dat het allemaal nog onvergetelijker zal maken.

Het feest zal zijn deuren van de kantine na middernacht weer doen sluiten. Daarom is het zaak om er lekker vroeg bij te zijn, zodat je optimaal kunt genieten van deze geweldige avond!

De entree voor Supportersvereniging DOS Kampen-leden en hun introducé van deze feestavond is voor u, op vertoon van uw ledenpas, kosteloos.

Iedereen die DOS een warm hart toedraagt is overigens welkom!

Niet leden hebben een entree van 5 euro p.p. (betaling aan de deur).

Feestjes vier je samen, samen beter!

Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 16 maart
Competitie: WVF - DOS
Eindstand: 1 - 0

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.