Hoofdsponsor
Van Dijk
Goud sponsor
LKmediasupport
Zilver sponsors
Fitland RM Fashion

Tekenen diverse contracten sponsors (1)

Afgelopen zaterdag (14 april jl.) zijn weer een drietal sponsors door middel hun handtekening een samenwerking/verbinding aangegaan met onze vereniging. Daar zijn we ontzettend blij mee en we hopen dat de komende maanden dit nog gestaag doorgaat. Brugmedia heeft nu het gouden sponsorcontract getekend, Hanze Staete Makelaardij & Vastgoedbeheer een zilveren contract en Aalstzorg Fysiotherapie een bronzen contract. We willen bij deze de betrokken bedrijven nogmaals hartelijk danken!

Maar wie of wat zit er nu achter die bedrijven? Waar staan ze voor en wat doen ze nu precies? Hieronder even een korte uiteenzetting.

Brugmedia
Al jaren is Brugmedia de mediapartner van DOS Kampen. De uitgever geeft onder andere een aantal huis-aan-huisbladen uit in de regio waaronder natuurlijk De Brug. Naast het uitgeven van gedrukte media opereert Brugmedia zich ook op het gebied van online reclame en vormgeving. De samenwerking met Brugmedia dateert al uit de jaren negentig. Al vele activiteiten zijn er in het verleden geweest waar Brugmedia een onderdeel van uitmaakte. DOS Kampen was (in de persoon van Koos Kabboord) die de verenigingspagina (onze huidige DOS-Nieuws) introduceerde in De Brug en waar nu meerdere verenigingen gebruik van maken. Ook het 'fenomeen' Pupil van de Week waar Brugmedia hoofdsponsor van is stamt al uit die tijd. Klik hier om rechtreeks naar hun website te gaan voor meer info.

 
v.l.n.r. Wilfred Horst, Johan van der Kolk (directeur Brugmedia) en Youri Brouwer   v.l.n.r. Wilfred Horst, Johan van der Kolk (directeur Brugmedia) en Youri Brouwer na tekenen contract

Hanze Staete Makelaardij & Vastgoedbeheer
Bionda Wilderdijk heeft in haar jeugd zelf nog gevoetbald bij DOS Kampen. Inmiddels heeft ze een prachtig makelaarskantoor opgebouwd en wil ze graag haar 'oude' liefde steunen. Al jaren steunt ze diverse zaken binnenDOS Kampen maar onlangs is de samenwerking structureel geworden en vandaar vastgelegd in een zilveren sponsorcontract. Hanze Staete was ook al hoofdsponsor van ons 90-jarig jubileum in seizoen 2016-2017. Als makelaarskantoor en vastgoedbeheer ontwikkelt Hanze Staete zich enorm goed en zijn ze dan ook een belangrijke partner voor de verkoop van uw pand voor de particulier en/of bedrijf. Maar ook voor huren of aankoop is het een prettige partner om zaken mee te doen. Klik hier voor meer info en hun huidige aanbod op het gebied van vastgoed.

 
v.l.n.r. Wilfred Horst, Bionda Wilderdijk (directeur Hanze Staete) en Jos van der Weerd tijdens tekenen contract   v.l.n.r. Wilfred Horst, Bionda Wilderdijk (directeur Hanze Staete) en Jos van der Weerd na afloop met de bloemen

Aalstzorg Fysiotherapie
Onze vaste medische begeleider op het gebied van (sport)blessures en preventie daarvan is Aalstzorg Fysiotherapie. Aalstzorg is gevestigd in hetzelfde pand als Fitland en ligt qua locatie perfect op ons sportpark. De fysiotherapeuten Ron van Aalst en vanuit DOS Piet Hanekamp, analyseren op vakkundige wijze het probleem en geven advies over de behandelwijze. Dit doen ze al enige jaren voor de eerste selectie maar Aalstzorg heeft op maandagavond ook een (gratis) spreekuur waar je als lid van DOS Kampen een afspraak kunt maken om te overleggen wat te doen. Klik dan hier voor meer informatie over Aalstzorg. Ook is er meer info te vinden op de website van DOS over de samenwerking tussen Aalstzorg en DOS Kampen. Klik hier voor de link.

v.l.n.r. Wilfred Horst, Ron van Aalst (directeur Aalstzorg) en Koos Westendorp
Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zaterdag 16 maart
Competitie: WVF - DOS
Eindstand: 1 - 0

Kijk voor diverse sponsormogelijkheden binnen D.O.S. Kampen.