Hoofdsponsor
Biodiesel Kampen
Goud sponsor
Heer & Meester
Zilver sponsors
Esso Vermeulen Weever slopen en bouwen

Nieuws uit het jeugdhonk

De winterstop zit er bijna op. De meeste teams hebben de draad weer opgepakt en bereiden zich voor op de tweede seizoenshelft of de voorjaarscompetitie. Maar in de afgelopen weken is er genoeg gebeurd, zeker ook wat onze jeugd betreft.

Zo stonden JO11-1 en JO10-1 in de spotlights dankzij prachtige prestaties in de zaal. Beide teams wonnen een toernooi waarbij ze hoger spelende tegenstanders op de knieën wisten te krijgen!

Job ter Burg en Fabiënne Bos
Ook op individueel vlak mooi nieuws! Eerder berichtten we al dat Job ter Burg en Fabiënne Bos waren uitgenodigd om deel te nemen aan trainingen van Jeugd Plan Nederland. Dat hebben ze zo goed gedaan, dat dat niet onopgemerkt is gebleven. Fabiënne kreeg opnieuw een uitnodiging voor de meidenselectie van haar leeftijd, terwijl Job zich in de kijker van de GA Eaglesscouts heeft gespeeld. Hij ontving een uitnodiging van de Deventer profclub om deel te nemen aan een aantal trainingen.

Mooie ontwikkelingen die nog maar eens aantonen dat talent altijd weer komt bovendrijven op De Maten! Een compliment ook aan de trainers en technische mensen die hier dagelijks druk mee zijn.

We wensen alle teams heel veel succes bij het vervolg van de competitie of de start van de voorjaarsronde!

JO10-1   JO11-1
 
Webshop DOS Kampen

Je wilt graag lid worden van onze prachtige vereniging?

Zomerprogramma DOS 1

Gewijzigde openingstijden zomerperiode!