Start Train-de-Trainers bijeenkomst - De officiƫle website van vv DOS Kampen

Start Train-de-Trainers bijeenkomst

15 maart 2023 10:15


Maandagavond 13 maart was de aftrap van de eerste Train-de-Trainers cursus. Aan deze eerste bijeenkomst wordt deelgenomen door een groep van maar liefst 15 enthousiaste trainers en aankomend trainers. Sommige trainers zijn al langere tijd trainer en willen wat meer bagage krijgen in het geven van trainen en coachen van wedstrijden. Andere trainers zijn net begonnen als trainer omdat bijvoorbeeld hun kind is gaan voetballen bij DOS, of omdat ze ambities hebben als voetbaltrainer.

De cursus zorgt er voor dat de trainers de basisbeginselen van het trainersvak bijgebracht krijgen. De avonden worden gegeven door Patrick Posthuma, onder andere (oud) KNVB docent met veel ervaring als (jeugd) trainer bij diverse clubs waaronder Almere City en SC Heerenveen.

De Train-de-Trainers cursus is een initiatief van de DOS Kampen Trainersacademy die het opleiden van onze eigen trainers faciliteert en organiseert. De Trainersacademy valt onder de Technische Commissie van DOS en wordt gecoördineerd door Han Hanekamp. Naast deze cursus zal de Trainersacademy in de toekomst ook cursussen en thema-avonden organiseren voor alle trainers en het opleiden van individuele trainers organiseren.

TdT4.jpg

TdT2.jpg
Delen

# samen beter


  • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!