nieuws

Teams indelen, hoe werkt het?

Gisteren, 24 april 9:00  Ouders, trainers en begeleiders stellen vaak de vraag: hoe het proces van indelen van teams in zijn werk gaat. Hieronder legt de TC het proces grotendeels uit. Grotendeels? Ja, want de indeling is een nogal tijdrovende en nauwkeurige klus die zich niet geheel laat omschrijven. Daarnaast heeft iedere speler weer zijn eigen vragen, die wij vooraf niet allemaal kunnen voorspellen. We gaan daarom in op de meest gestelde vragen en geven een toelichting vanuit ons beleidsplan.meer »


200 DUELS TWAN KNUL IN DOS 1

22 april 10:15  Twan Knul heeft inmiddels een mijlpaal bereikt door 200 keer uit te komen voor een wedstrijd van het eerste elftal van DOS Kampen. Zijn officiële debuut maakte hij zo'n tien jaar geleden op 15 maart 2014 thuis tegen DZC '68.meer »


Wedstrijd- EN videoverslag DOS Kampen-Hierden

22 april 10:00  Hierbij ons wedstrijd- EN videoverslag van de competitiewedstrijd DOS Kampen-Hierden.meer »


Thema-avond over ons talent van morgen

18 april 16:15  vrijdag 24 mei 2024 in de kantine.meer »


Zeven spelers verlengen; 1ste selectie bijna rond

10 april 12:15  Opnieuw hebben zeven spelers van de huidige selectie besloten om ook volgend seizoen op Sportpark De Maten te spelen. Daarmee is - met de eerder genoemde versterkingen - de selectie voor komend seizoen bijna rond.meer »


Gratis voetbalkamp voor o12 tm o16 leden in meivakantie

8 april 20:15  De Meivakantie komt er aan en dat betekent lekker twee weken vrij! In deze periode organiseren veel voetbalclubs voetbalkampen voor de jeugd. De doet dat onder de vlag van een profclub, de ander noemt het scoutings of talentendagen. Hoe gaaf is het dan dat wij ook zo`n voetbalkamp organiseren voor onze o12- tot en met o16-leden!meer »


Ga naar archief

# samen beter


  • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!