nieuws

Nieuws van de Businessclub

12 juli 22:15  Ook in het afgelopen jaar is de Businessclub van DOS Kampen succesvol geweest in het binden van nieuwe partners en het verlengen van de contracten met diverse bestaande partners. Dit is een fantastische prestatie in een uitdagend jaar door Covid-19. Bovendien is dit opnieuw een bevestiging dat we de zaken goed voor elkaar hebben. En dat de partners zich ook willen verbinden aan de doelen van de vereniging als onderdeel van het beleidsplan 2021-2026. We zien uiteraard uit naar een mooi seizoen 2021-2022 waarbij we elkaar ook weer eens “live” kunnen treffen bij en rond de wedstrijden of op een sponsor event.meer »


Een mooie afsluiting van het jaar!

27 juni 21:45  Op de laatste dag van het seizoen (26 juni) kon er eindelijk weer volop worden gevoetbald door alle teams. Het mooie weer hielp mee er een fantastische afsluiting van het seizoen van te maken. meer »


Herinnering van Taakie!

23 juni 21:30  Inmiddels hebben 120 Dossers een vrijwilligersprofiel aangemaakt in Taakie. We kregen ook veel leuke reacties. Dat is goed nieuws maar we zijn er nog niet. Daarom krijgt iedereen die nog niet reageerde deze week een herinneringsmail van Taakie met het verzoek om een vrijwilligerstest in te vullen. meer »


Contractondertekening selectietrainers

21 juni 16:45  Afgelopen vrijdag werden de diverse contracten getekend door de trainers van de selectieteams. Dit jaarlijkse terugkerende evenement vond plaats in de kantine.meer »


BREAKING NEWS: Patkel wordt nieuwe hoofdsponsor!

11 juni 17:45  Het bestuur en de businessclub van v.v. DOS Kampen zijn verheugd om te kunnen melden dat we opnieuw uitbreiding hebben gerealiseerd in de hoofdsponsorgroep. Vanaf het nieuwe seizoen verwelkomen wij Patkel uit Amstelveen als 6e hoofdsponsor in de zogenaamde 8x8 hoofdsponsorgroep.meer »


Sluiting velden

8 juni 22:00  Vanaf maandag 28 juni zijn alle natuurgrasvelden gesloten voor trainingen en/of wedstrijden i.v.m. het onderhoud van de velden. Zodra bekend is wanneer de velden weer beschikbaar zijn voor de trainingen zal er een bericht op de site worden geplaatst.


Ga naar archief

#samen beter

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!