nieuws

Twee nieuwe hoofdsponsoren vrouwenvoetbal

Gisteren, 15 oktober 10:15  Een jaar geleden is het Tijdelijk Werkbaar Team (TWT) gestart om het meiden- en vrouwenvoetbal een flinke boost te geven. Dit seizoen spelen vier teams mee in de competitie en we groeien nog steeds. Fantastisch resultaat en in lijn met het strategisch beleidsplan van de vereniging.meer »


Voorbeschouwing DOS-v.v. Hierden

14 oktober 15:15  Zaterdag speelt DOS 1 de competitiewedstrijd thuis tegen v.v. Hierden. De wedstrijd begint om 15.00 uur.meer »


Verslag DOS-FC Meppel <21 jaar

12 oktober 18:30  Maandagavond (11 oktober jl.) speelde ons Elftal onder de 21 jaar haar eerste wedstrijd in de Beltona Beloften Competitie. Deze wedstrijd werd met 5-1 gewonnen!meer »


DOS en Rabo ClubSupport

5 oktober 18:15  DOS is een van de verenigingen die meedoet met de Rabo ClubSupport. Vanaf 4 oktober tot en met 25 oktober kunnen Rabobank IJsseldelta-leden hun stem uitbrengen op hun favoriete club.meer »


Fotosessie voor alle teams

28 september 10:00  Op onze website en in de app. voetbal.nl is steeds meer informatie te vinden over de prestaties van onze teams. Om aan die prestaties een gezicht te geven willen we graag nieuwe foto’s maken van al onze spelers. Naast die individuele foto’s maken we van elk team ook een groepsfoto. De foto's worden gemaakt van 11 okober t/m donderdag 14 oktober a.s.. meer »


Coronaregels per 25 september

23 september 17:00  Per 25 september is sporten weer volop mogelijk en hoeft niemand tijdens het sporten onderling afstand te houden als dit de sportbeoefening in de weg staat. Ook publiek is bij wedstrijden en trainingen welkom. In de kantine gelden de volgende regels:meer »


Ga naar archief

# samen beter


  • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!