Debuut Bas de Graaf

16 mei 2022 14:45


De net één week 17-jarige(!) Bas de Graaf heeft afgelopen zaterdag zijn debuut mogen maken in het 1e van DOS Kampen. De snelle en krachtige aanvaller is dit seizoen begonnen bij trainer Guido Bastiaannet in de JO17-1. Door zijn goede en snelle ontwikkeling is Bas in de winterstop overgeheveld naar JO19-1 van Chris Wijnhoud. Ook daar doet Bas het uitstekend met dus als beloning een invalbeurt bij DOS Kampen 1.

Dat Bas al op z’n jonge leeftijd zijn debuut maakt zegt veel over zijn kwaliteiten, aldus Koos Westendorp bestuurslid voetbaltechnische zaken en hoofdopleiding bovenbouw Simon Mansvelder. En kijkend naar onze talenten in de  JO17 en JO19 kunnen er dat op korte termijn nog wel eens veel meer worden. Goed en mooi om te zien dat onze eigen jeugd een kans krijgt!
 
Bas hoorde vrijdag al dat hij mocht meetrainen bij de 1e selectie, en dat was al mooi nieuws voor hem, aldus Bas: “Zaterdagmorgen hoorde ik ook nog eens dat ik bij de selectie van het 1e zou zitten, dat was helemaal fantastisch natuurlijk. Uiteindelijk mocht ik ook nog invallen en zou ik nog bijna scoren, en dit thuis tegen Go-Ahead Kampen voor zoveel publiek. Dit ga ik niet snel vergeten en dit smaakt ook zeker naar meer."
Delen

# samen beter


  • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!