AANGEPASTE indeling (jongens)

25 juli 2022 18:45


UPDATE PER 25 JULI

We doen ons best een zo goed mogelijke indeling te maken waarbij iedere speler/speelster zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen en met plezier bij DOS Kampen voetbalt. We doen dat in samenspraak met de trainers en/of leiders onder aanvoering van de coördinatoren. De indeling wordt niet gebaseerd op basis van één wedstrijd of één training maar op de voetbalvaardigheden, de inzet en de motivatie gedurende het afgelopen seizoen.

De teamindeling is voorlopig, dit om hiermee de spelers altijd op hun eigen niveau te kunnen laten spelen.

Wij zijn ons bewust van het feit dat het niet mogelijk is om aan alle individuele wensen tegemoet te komen. Wij zijn ook van mening dat wij met voldoende ogen en kennis een zo goed mogelijke indeling maken. De coördinatoren en hoofd jeugdopleidingen gaan dan ook niet met u in discussie over de indeling op basis van capaciteiten. Uitsluitend persoonlijke omstandigheden kunnen voor ouders, spelers of speelsters aanleiding zijn om te vragen om een andere indeling. Alleen met een van genoemde redenen kunt u contact met ons opnemen. U kunt dan alleen mailen naar tc@doskampen.nl

LET OP NIEUWE LEDEN EN SPELRS VOOR KENNISMAKING: jullie worden eind augustus gecontact als je naam hieronder niet tussenstaat.

De trainers en leiders van de teams zullen wij de komende weken publiceren.
TOT.pngDelen

# samen beter


  • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!