Protocollen corona - De officiƫle website van vv DOS Kampen

Protocollen corona

DOS Kampen heeft een maatschappelijke functie in de stad Kampen en regio en wil graag die functie goed vervullen. Ook in deze tijd waar contact hebben niet meer zo vanzelfsprekend is als voor maart 2020. Daarom volgt DOS Kampen de adviezen van het RIVM, de KNVB en sportkoepel NOC/NSF ter bestrijding van het coronavirus. Een van die adviezen is om een gezondheidsverklaring in te vullen

Om de TOTO KNVB Bekerwedstrijd van DOS Kampen 1 - EVV Echt 1 van aanstaande zaterdag (29 september) om 17.00 uur te bezoeken dient men een ingevulde gezondheidsverklaring bij de kassa in te leveren. Deze checklist/verklaring is hieronder te downloaden. Print hem uit en vul hem thuis in zodat je zonder problemen de wedstrijd kunt bezoeken.

Gezondheidsverklaring t.b.v. DOS Kampen-EVV Echt (als PDF)

Gezondheidsverklaring t.b.v. DOS Kampen-EVV Echt (als JPG)


We zijn gewend om iedereen welkom te heten op ons sportpark en dat doen we ook in deze tijd, ALLEEN is het belangrijk dat daarbij de volgende regels in acht worden genomen:

 • Alle regels voor corona-preventie gelden (denk daarbij aan 1,5 meter afstand voor volwassenen en bijvoorbeeld niet aanwezig zijn als je ziekteverschijnselen hebt).
 • De entree voor toeschouwers bij de oefenwedstrijden is vanaf een half uur voor de wedstrijd geopend.
 • Voor sponsoren geldt gratis entree via de sponsorpas. De nieuwe sponsorpassen worden komende weken verspreid, daarom ook toegang met de sponsorpas van afgelopen seizoen.
 • In principe zijn alleen leden van beide spelende clubs en sponsoren welkom bij de wedstrijden.
 • Alle bezoekers dienen een correct ingevulde gezondheidsverklaring mee te nemen. Zie hierboven. Graag deze uitprinten, correct invullen en fysiek meenemen. De gegevens worden 14 dagen bewaard en daarna vernietigd.
 • Zonder deze gezondheidsverklaring geen toegang tot de wedstrijd.
 • In de kantine mogen maximaal 75 personen aanwezig zijn; op het terras en in de kantine mag alleen zittend een consumptie worden genuttigd.
 • Het sponsorhome is niet geopend.
 • Verder wordt van iedereen die aanwezig is verwacht dat eenieder zijn gezonde verstand gebruikt en zich houdt aan de afspraken die er gelden zowel landelijk als op ons sportpark.
 • Heb je klachten, heeft iemand uit je huishouden last van koorts of benauwdheid of zit je in quarantaine? Blijf dan thuis! Ben je binnen 14 dagen voor de wedstrijd in een gebied met een oranje of rood reisadvies geweest? Blijf dan thuis!


Wij rekenen op je medewerking en vragen begrip voor de situatie. En hopen elkaar ook met deze extra maatregelen weer te ontmoeten tijdens de wedstrijden en activiteiten bij DOS Kampen.

Delen

# samen beter


 • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!