Jubilarissen 2024

7 januari 2024 23:00


Geheel volgens traditie heeft DOS Kampen voorafgaand aan de drukbezochte nieuwjaarsreceptie afgelopen zaterdag haar jubilarissen gehuldigd, dit gold voor de voetbalvereniging alsook voor de Supportersvereniging. Een divers gezelschap was samen met familieleden afgereisd naar Sportpark De Maten om de speldjes en felicitaties in ontvangst te nemen van de voorzitters Arend Runia en Henry Kruithof.

Ook dit jaar was er weer een mooie mix van kersverse jubilarissen die hun eerste speldje kregen en oudgedienden die inmiddels al een hele verzameling hebben bemachtigd. Nadat Runia in zijn openingswoord zijn dankbaarheid uit sprak voor de trouwe steun die alle jubilarissen, ieder op hun eigen manier, al jaren aan DOS verleenden werd men een voor een naar voren geroepen.

Er werden in gezamenlijkheid vele mooie anekdotes naar boven gehaald over lang vervlogen tijden en recente gebeurtenissen. Na afloop van het formele programma werd er onder het genot van een hapje en een drankje nog druk doorgepraat over het verleden, heden en de toekomst. Hieronder het overzicht van de jubilarissen.

Gerrit Schinkel Pries
Ook werd de vanuit de Supportersvereniging de Gerrit Schinkel Pries uitgereikt aan een vrijwilliger die zich al jaren inzet voor de vereniging. Dit jaar is de keuze gevallen op André Koers vanwege zijn jarenlange intensieve betrokkenheid in de communicatiecommissie en diverse werkgroepen.

Jubilarissen_2024-lr.jpg


v.v. DOS Kampen

s.v. DOS Kampen

70 jaar lid

40 jaar lid

Piet Hanekamp

W.J. Albers

65 jaar lid

25 jaar lid

Johan Reumer

Sjoukje Selles

Gerrit Post

A. Smit

Dries van Putten

Cor Nieuwenhuis

Henk van Dijk

J. van den Hul

60 jaar lid

H. Goosen

Bert van der Weerd

Ap Diender

Klaas Rill

André Clement

50 jaar lid

Dennis Maurer

Dik van der Kolk

Hans van Dijkhuizen

Berrie Koetsier

Nick Karel

40 jaar lid

 

Jan Okke Koers

 

Wilfred Horst

 

Jan Krijn Schinkel

 

Bert Dokter

 

Emiel Goossen

 

Wilto Dijkstra

 

Peter Smit

 

Adriaan Smit

 

Lourens Hooisma

 

25 jaar lid

 

Stefan van Dijk

 

Delen

# samen beter


  • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!