Jeugd

Duckies zijn weer van start gegaan

26 januari 14:45  Zaterdag 22 januari jl. zijn de Duckies weer van start gegaan! Ben je nog niet toe om in een echt team te voetballen en je wil toch ervaren hoe dat is dan zijn de Duckies een uitgelezen mogelijkheid.meer »


Huldigen jubilarissen

9 januari 14:00  Ook dit jaar verviel de traditionele huldiging van onze jubilarissen. Door de huidige coronamaatregelen is het niet mogelijk om de huldiging te doen zoals we gewend zijn (voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie. Daarom pakte een deel van het bestuur de fiets en ging men maar naar de jubilaris toe, DOS on tour!meer »


JOHAN PITSTRA NIEUWE HOOFDTRAINER

3 januari 19:45  DOS Kampen heeft Johan Pitstra aangetrokken als trainer voor de 1e selectie. Hij heeft een contract voor 1½ seizoen getekend en start per direct. DOS heeft er alle vertrouwen in dat met de aanstelling van de ervaren trainer 1e klasse behoud haalbaar is. Koos Westendorp, bestuurslid voetbaltechnische zaken: “Johan ademt één en al voetbal en brengt met zijn ervaring als voetballer én trainer de nodige bagage mee. Dat kwam in de gesprekken met het Managementteam en een afvaardiging van de spelers duidelijk naar voren. Bovendien past hij perfect in ons profiel. Hij heeft een heldere spelopvatting, is communicatief vaardig en hecht sterk aan fitheid, inzet en verantwoordelijkheid van de spelersgroep.”meer »


Per direct afscheid van Henk de Velde en Marcel Post

3 december 9:00  Ruim een week geleden maakte DOS nog bekend dat het na dit seizoen afscheid neemt van het trainersduo Henk de Velde en Marcel Post. Na intern beraad heeft de club er echter geen vertrouwen meer in dat dit duo in staat is om dit seizoen nog tot een goed einde te brengen. Koos Westendorp, bestuurslid voetbaltechnische zaken: “Het allerbelangrijkste doel is om het 1e elftal in de 1e klasse te houden. Het Managementteam (MT) kwam tot de conclusie dat dit met Henk en Marcel hoogstwaarschijnlijk niet meer gaat lukken. Een gesprek met de spelersraad bevestigde ons beeld. We gaan dus niet alleen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen, maar ook naar iemand die dit seizoen afmaakt. Dat hoeft overigens niet dezelfde persoon te zijn.”meer »


De basis leggen voor het restant?

29 november 21:45  Weer of geen weer, corona of geen corona, bij DOS trainen we altijd! Ook nu de amateursport voor de derde keer is stilgelegd, gaan de poelänten de wei in. Want zoals onze hoofdtrainers al aangaven, elk balcontact is een leermoment. Daarom proberen we in de komende weken, als we ’s avonds niet kunnen trainen, zoveel mogelijk overdag te organiseren. Het doel? In vorm blijven en beter worden! Het is nog niet bekend of elk team overdag kan trainen, houd daarvoor de informatie van je trainers of coördinator in de gaten!meer »


UITBREIDING HOOFDSPONSORGROEP 8x8

24 november 21:15  Het bestuur en de businessclub van v.v. DOS Kampen zijn verheugd om te kunnen melden dat we opnieuw uitbreiding hebben gerealiseerd in de hoofdsponsorgroep. Tijdens de (online) Algemene Ledenvergadering is bekend gemaakt dat Postuma ’t verste met groente en fruit uit IJsselmuiden en CUMLAUDE.AI uit Kampen respectievelijk per 1 januari 2022 en 1 juli 2022 toetreden tot de 8x8 hoofdsponsorgroep.meer »


Ga naar archief

# samen beter


  • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!