Jeugd - De officiële website van vv DOS Kampen

Jeugd

Wedstrijdverslag DOS Kampen-Hatto-Heim

Gisteren, 24 september 14:45  Hierbij ons wedstrijdverslag van de competitiewedstrijd DOS Kampen-Hatto-Heim.meer »


Reminder: Ubuntu Voetbalacademie in Kampen start september!

22 september 13:00  De eerste Ubuntu Voetbalacademie in Kampen staat op het programma in het najaar. Dit zal plaatsvinden op: September: 29. Oktober: 6, 13 en 20. November: 3, 10, 17 en 24. December: 1 en 8. Vrijdag 27 oktober is er geen training in verband met de herfstvakantie.meer »


De Duckies ... ze starten weer!

20 september 15:00  Aanstaande zaterdag (23 september) gaan ze weer het veld op, de Duckies van DOS. Vanaf 8:45 tot 9:45 uur zijn ze te vinden op het veld voor de kantine. Een groep meiden en jongens die de eerste stapjes op het voetbalveld zetten.meer »


DOS en Rabo ClubSupport

7 september 14:45  DOS is een van de verenigingen die meedoet met de Rabo ClubSupport. Vanaf 4 september tot en met 26 september kunnen Rabobank IJsseldelta-leden hun stem uitbrengen op hun favoriete club.meer »


Openingstijden kantine

6 september 10:15  Vanaf deze week zijn de openingstijden van de kantine ook aangepast/gewijzigd. Let op... zaterdag 9 september is er al een uitzondering!meer »


Sponsornieuws

28 augustus 18:30  Sponsornieuws De businessclub heeft tijdens het zomerreces goede deals gesloten voor de vereniging. En is hiermee erg in haar nopjes. Uitbreiding hoofdsponsorschap dames- en meisjesvoetbalmeer »


Ga naar archief

# samen beter


  • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!