Jeugd

VOORLOPIGE indeling jeugdteams (meiden)

19 juni 13:45  In vervolg op de bekendmaking bij de jongens-teams is nu ook bekend hoe de voorlopige indeling bij de (inmiddels al) vijf meidenteams. We zijn er trots op dat we al met ingang van het nieuwe seizoen in vijf verschillende leeftijdscategorieën een meidenteam hebben! Hieronder de indeling:meer »


Emrah Orman en Niek van der Heijden spelen internationaal toernooi

19 juni 11:30  Emrah Orman (O14) en Niek van der Heijden (O12) spelen dit weekend een internationaal toernooi met het United Colors League-team van hun leeftijdscategorie. De beide spelers mogen zich hiervoor in Cuijk melden.meer »


DOS-nieuwspagina in De Brug

14 juni 11:45  Vandaag weer een DOS-nieuwspagina in De Brug. De meiden van DOS zoeken nog meer meiden om samen mee te voetballen!meer »


VOORLOPIGE indeling jeugdteams (jongens)

9 juni 23:00  Er wordt getracht om een zo goed mogelijke indeling te maken waarbij iedere speler/speelster zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen en met plezier bij DOS Kampen voetbalt, dat alles in samenspraak met de trainers en/of leiders onder aanvoering van de coördinatoren. De indeling wordt niet gebaseerd op basis van één wedstrijd of één training maar op de voetbalvaardigheden, de inzet en de motivatie gedurende het afgelopen seizoen.meer »


Openingstijden kantine komende periode

8 juni 21:00  De competitie 2021-2022 zit er inmiddels op. Nu worden er nog wat speciale wedstrijden gespeeld en hier en daar nog een toernooi en natuurlijk de DOS-dag op 25 juni. Daarna hebben vele mensen hun welverdiende vakantieperiode.meer »


Bram Kuper verdient transfer naar PEC

4 juni 16:45  Opnieuw maakt een speler uit JO11-1 de overstap naar PEC Zwolle. Ditmaal gaat het om Bram Kuper, die na de zomer in het blauwwit van de Zwolse BVO uitkomt. Hij is de derde voetballer uit het talentvolle team van de trainers Chris Wolff en Jan Krijn Schinkel die goed genoeg is bevonden voor een avontuur op een hoger niveau.meer »


Ga naar archief

# samen beter


  • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!