Jeugd

Wedstrijdverslag DOS Kampen-sv Epe

Gisteren, 25 februari 12:45  Hierbij ons wedstrijdverslag van de competitiewedstrijd DOS Kampen-sv Epe.meer »


Contact met KNVB en BVO’s … en 'afgeleverde talenten'

13 februari 20:15  Ook dit jaar is het langs de lijnen van de jeugd weer dringen geblazen met scouts van de KNVB en bvo’s, zoals PEC Zwolle, Heerenveen en Ajax. Zonder uitzondering staat de jeugdopleiding er goed op en komen ze graag kijken naar onze talenten. Om dit allemaal in goede banen te leiden hebben we sinds vorig jaar winterstop een protocol opgesteld die we verstuurd en besproken hebben met de KNVB en de bvo’s. Met een bak koffie in de hand hebben we de contacten aangehaald met de KNVB en diverse bvo’s en zaken doorgesproken. Niet om actief onze talenten weg te brengen maar wel om aan de voorkant met elkaar helder te hebben hoe we het willen zien bij DOS. Wat blijkt is dat KNVB en bvo’s erg blij zijn met de regels zoals we ze met elkaar hebben afgesproken. Maar ook trainers van vooral de onderbouw hebben er baat bij, het geeft richting hoe om te gaan met externe scouts.meer »


Wintereditie Nieuwsgier is uit!

8 februari 20:45  Vorige week is de Nieuwsgier wintereditie 2023-2024 weer verschenen! Weer een fraai exemplaar met volop teambijdragen en veel ander nieuws.meer »


JAAP STAM NIEUWE HOOFDTRAINER DOS KAMPEN

2 februari 10:30  DOS Kampen heeft voor komend seizoen een nieuwe hoofdtrainer aangesteld. Het is oud-speler Jaap Stam. “De Rots van Kampen” heeft voor één seizoen getekend en start komende zomer aan zijn opdracht.meer »


Freddie van den Burg weer terug op het oude nest!

7 december 20:00  In de ALV van woensdag 29 november jl. gaf de TC een presentatie over het nieuwe talentontwikkelprogramma zoals deze binnen onze club wordt uitgerold. In nauwe samenspraak met clubicoon Jaap Stam is een plan ontwikkeld waarbij wij onze talenten nog beter gaan ondersteunen en begeleiden. Dit met als einddoel om uiteindelijk zoveel mogelijk eigen opgeleide spelers in ons eerste elftal te krijgen op een zo hoog als mogelijk niveau.meer »


Berghtec Schilderwerken en TerHoeven Verfgroep sponsoren meiden

26 november 15:45  Op de DOS-nieuwspagina van weekblad De Brug prijkte afgelopen week al het nieuws over de uitbreiding van het hoofdsponsorschap voor het dames- en meisjesvoetbal. Dit seizoen vormen naast Meuleman Makelaardij en VDK Groep (beide verbonden aan de dames / bovenbouw teams) ook Berghtec Schilderwerken en TerHoeven Verfgroep (beide vooralsnog verbonden aan de meisjes / onderbouw teams) de groep van hoofdsponsoren voor de sterkst groeiende sport in Nederland. Dit is ook steeds beter zichtbaar bij DOS Kampen.meer »


Ga naar archief

# samen beter


  • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!