Jeugd

Een mooie afsluiting van het jaar!

27 juni 21:45  Op de laatste dag van het seizoen (26 juni) kon er eindelijk weer volop worden gevoetbald door alle teams. Het mooie weer hielp mee er een fantastische afsluiting van het seizoen van te maken. meer »


Contractondertekening selectietrainers

21 juni 16:45  Afgelopen vrijdag werden de diverse contracten getekend door de trainers van de selectieteams. Dit jaarlijkse terugkerende evenement vond plaats in de kantine.meer »


BREAKING NEWS: Patkel wordt nieuwe hoofdsponsor!

11 juni 17:45  Het bestuur en de businessclub van v.v. DOS Kampen zijn verheugd om te kunnen melden dat we opnieuw uitbreiding hebben gerealiseerd in de hoofdsponsorgroep. Vanaf het nieuwe seizoen verwelkomen wij Patkel uit Amstelveen als 6e hoofdsponsor in de zogenaamde 8x8 hoofdsponsorgroep.meer »


VOORLOPIGE indeling jeugdteams (meiden)

4 juni 20:45  In vervolg op de bekendmaking bij de jongens-teams is nu ook bekend hoe de voorlopige indeling bij de (inmiddels al) vier meidenteams. We zijn er trots op dat we al met ingang van het nieuwe seizoen in vier verschillende leeftijdscategorieën een meiden team hebben! Hieronder de indeling:meer »


Registreren terras en kantine

4 juni 11:00  Op zaterdag is de kantine en het terras weer geopend van 15:00 tot 19:30 uur. Vanzelfsprekend zijn daar wel (corona)regels aan verbonden. En natuurlijk houdt ook DOS Kampen zich aan de regels. Daarom is voor iedereen registratie verplicht. Je kunt dat digitaal doen en daarover geven we hieronder de uitleg. Als iedereen zich voorbereidt verloopt de registratie zaterdag sneller.meer »


Taakie en DOS Kampen!

3 juni 17:45  DOS Kampen draait op vrijwilligers. En heel veel mensen binnen onze vereniging willen best iets doen, dat bleek wel uit de vorig jaar afgenomen enquête! Maar soms weten we elkaar niet makkelijk te vinden en daar hebben we nu een oplossing voor gevonden: Taakie! Taakie is een slimme online tool voor het matchen van vrijwilligers en taken. Het is speciaal voor sportverenigingen ontwikkeld. Taakie vraagt je alleen voor taken die je leuk vindt. Heb je niks met onderhoud van onze accommodatie, dan word je er niet voor gevraagd. Krijg je energie van een bardienst draaien, dan weet Taakie je daar voor te vinden.meer »


Ga naar archief

#samen beter

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!