clubvan100

De Club van Honderd is opgericht in november 1995. De leden maken jaarlijks het bedrag van € 45,38 - oftewel 100 gulden - over waarmee de Club van Honderd onze vereniging op diverse manieren ondersteunt. 

Met uw financiële steun kunnen o.a. jeugdteams een bijdrage ontvangen voor voetbalgerelateerde activiteiten. Verder organiseert de Club van Honderd jaarlijks het Sinterklaasfeest voor spelers van de voetbalschool en de F-pupillen en zorgen zij ervoor dat alle kampioenen in het zonnetje gezet worden door middel van een traktatie. 

Tevens heeft de Club van Honderd ervoor gezorgd dat er twee mooie dug-outs op het hoofdveld geplaatst konden worden en kunnen scheidsrechters door weer en wind tijdens wedstrijden gebruik maken van nieuwe jassen.

U kunt toetreden tot de Club van Honderd door middel van een financiële bijdrage van € 45,38 per jaar. Die kunt u ineens betalen, maar ook per half jaar of per kwartaal. Maak uw bijdrage over op IBAN/ bankrekening: NL 26 SNSB 0944024157 t.n.v. Club van Honderd en meld u aan bij Coen van Dijk via e-mailadres: clubvan100@doskampen.nl. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie over de Club van Honderd.

Steun de Club van Honderd, steun de teams van DOS Kampen!
Delen

# samen beter


  • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!