sponsoring- mogelijkheden

Indien u geïnteresseerd bent om onze vereniging te steunen d.m.v. een financiële bijdrage of een vorm van diensten of producten, kunt u altijd contact opnemen met iemand van de Businessclub. Zij kunnen u adviseren wat het beste bij u zou passen. Er zijn diverse pakketten samengesteld.

In 2017 zijn de sponsorpakketten aangepast. De pakketten die al enige jaren aangeboden werden zijn aangepast naar een gouden, zilveren of bronzen pakket. Daarnaast is er ook een hoofdsponsorgroep '8x8' opgericht waar een achttal bedrijven in kunnen deelnemen.

Verder is er ook nog een nieuwe mogelijkheid gecreeërd, namelijk PrestOp. Dit staat voor Prestatie en Opleiding. Deze mogelijkheid wordt aangeboden aan bedrijven die zich willen 'verbinden' aan de met name jonge talenten binnen de vereniging. De jeugdopleiding is een belangrijk onderdeel van DOS en vanuit dit 'fonds', wat beheert wordt door het bestuur samen met de Businessclub, worden mogelijkheden geboden om hier nog meer invulling aan te geven.

Naast bovenstaande bestaat er ook nog altijd de mogelijkheid voor bordsponsoring, wedstrijdbalsponsoring, advertenties in onze magazines en/of TV-schermen in de kantine.

Wilt u meer informatie over de inhoud ontvangen en de daarbijbehorende kosten, informeer dan bij een van de leden van de Businessclub. Klik hier voor de namen en gegevens.

Hieronder het sponsorboekje waarin de diverse mogelijkheden allemaal nog eens aan bod komen.

Klik hier om het sponsorboekje te downloaden.

Delen

# samen beter


  • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!