Duckies

Duckiesvoetbal: poelänten in de dop

Zaterdag 22 januari zijn we weer van start gegaan! We spelen dan op het veld voor de kantine of op het korfbalveld!

Weer of geen weer, elke zaterdagmorgen meldt zich een grote groep kinderen op De Maten voor het Duckiesvoetbal. Het zijn de jongste Dossers, die spelenderwijs leren hoe het nu eigenlijk werkt met een ‘echte’ voetbalwedstrijd. Het concept, dat een verlengstuk is van de Voetbalschool, is inmiddels goed op gang en lijkt in een behoefte te voorzien. Ook ouders zijn enthousiast!

Stel: je oudste kind wil op voetbal. Je meldt hem of haar aan bij de vereniging en vervolgens mag je je een week later op zaterdagmorgen al om 7.30 uur melden, omdat je zoon of dochter ergens op de Veluwe een uitwedstrijd moet spelen. Je weet letterlijk en figuurlijk nauwelijks de weg, hoe gaan we dit fiksen?

Het Duckiesvoetbal in het kort: de voetballertjes worden lid, maar gaan niet direct deel uitmaken van een team. In plaats daarvan speelt de hele groep onderlinge wedstrijden tegen elkaar, op vaste tijden en altijd thuis! Ideaal om te wennen aan het leven als voetballer en wel zo makkelijk voor vader en moeder.

Uiteraard krijgen de deelnemers goede begeleiding. Trainers staan garant voor een leerzame en leuke voetbalmorgen. Behalve de nodige oefeningen, spelen de kinderen een of meerdere wedstrijden en aan het eind is er natuurlijk altijd het feest van de penalty’s.

Belangrijk om te weten:

- De Duckies voetballen elke zaterdagmorgen van 8.45 – 09.45 uur (behalve tijdens de winterstop)
- Leeftijd: 5 – 9 jaar
- Uw kind wordt lid van DOS
- Natuurlijk mag uw kind ook naar de Voetbalschool op woensdagmiddag (blijven) komen

Klik hier voor meer info en/of om aan te melden

Delen

# samen beter


  • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!