Info nieuwe leden

Bij DOS Kampen is iedereen welkom! We zorgen dat er voor iedereen een passend aanbod is, of je nu oud of jong, meisje of jongen, op het veld of in de zaal speelt. We gebruiken de nieuwste inzichten en werken aan voorzieningen die up-to-date en aantrekkelijk zijn.

Lid worden kan vanaf de geboorte, maar voetballen in competitieverband kan zodra kinderen zes jaar oud zijn. Voor die tijd kunnen zij het spelletje ontdekken bij de Voetbalschool of de Duckies.


Contributie
Voor de actuele bedragen van de contributie, kledingregeling en bondscontributie klik hier.

Voetbalkleding
Wie voor DOS Kampen gaat voetballen, hoeft geen wedstrijdkleding aan te schaffen. Alle teams krijgen complete tenues die we via een speciale kledingregeling beschikbaar stellen. Hiervoor heffen wij een klein bedrag bovenop de contributie. Klik hier voor meer uitleg over de kledingregeling.

Opgave
Wil je je opgeven om lid te worden van onze vereniging? Vul dan z.s.m. dit formulier in en dan wordt er z.s.m. contact met je opgenomen.

Contact
Wil je lid worden of meer informatie, neem dan contact op met een van onze coördinatoren. Hieronder vind je de namen en wie voor welke leeftijdscategorie verantwoordelijk is.

Leeftijd Coördinator e-mail Telefoon
jonger dan 12 jaar (pupillen)   ledenadministratie@doskampen.nl  
tussen de 12 en 18 jaar (junioren)   ledenadministratie@doskampen.nl  
ouder dan 18 jaar (senioren) Erwin Jager senioren@doskampen.nl 06 28 32 57 56

 

Bestaande leden kunnen vragen of wijzigingen in hun persoonlijke situatie (adres, IBAN-nummer, opzegging, en dergelijke) mailen naar ledenadministratie@doskampen.nl 

Delen

#samen beter

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!