supportersvereniging

De Supportersvereniging DOS Kampen is een zelfstandige vereniging met meer dan 300 leden. Onze leden dragen de voetbal-, de korfbal- en/of de gymnastiekvereniging DOS een warm hart toe! We steunen de sportverenigingen en willen bijdragen aan binding en betrokkenheid bij de verenigingen. Hiervoor organiseren we uiteenlopende activiteiten voor zowel leden als niet-leden van de supportersvereniging, waarbij de leden van de supportersvereniging voorrang dan wel voordeel krijgen bij deze activiteiten.

Enkele voorbeelden van de georganiseerde activiteiten zijn: ons jaarlijkse kerstbazaar, poker en klaverjas avond, FIFA toernooi en een feestavond met live muziek en oktoberfest zitten in het verschiet. Ook onderzoeken wij waar vraag naar is binnen de verenigingsleden, dus mocht u een goed idee hebben, horen we dit graag.

 
Oktoberfest   FIFA-toernooi

Wij verzorgen ook bij enkele thuiswedstrijden de veldverloting en het rad van avontuur, waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Lid worden
Voor maar € 12,- per jaar ben je al lid. Jeugdleden (t/m 16 jaar) betalen € 6,-. Spreek één van de bestuursleden aan of mail naar: [email protected]
Hierbij de link naar het aanmeldingsformulier: in Word of in PDF. Vul deze in en lever hem in bij een van de bestuursleden.

Gerrit Schinkel Pries
Elk jaar reiken wij de ‘Gerrit Schinkel Pries’ uit aan een bijzondere vrijwilliger of vrijwilligers binnen DOS. Voorwaarde is dat hij of zij zich vrijwillig inzet voor onze vereniging. Dit kan zowel voor het voetbal, het korfbal, de gymnastiek of een combinatie zijn.
Eerdere winnaars zijn: Henk van Dijk en Joop Diender, Jan de Vries, Gerrit en Marrie Schreurs, Marjan Boer, Hetty en John de Just, de onderhoudsploeg van De Maten.

Vragen / opmerkingen
Mocht u vragen hebben of opmerkingen, schroom niet en neem contact met ons op. Spreek een van de bestuursleden aan of mail naar [email protected]

Bestuur
Het (interim) bestuur van de supportersvereniging is bestaat momenteel uit een enthousiaste groep van zes mannen die er vanaf dit seizoen probeert elk seizoen weer een leuk en gezellig seizoen van maken voor de leden.

Henry Kruithof voorzitter    Jan Kattenberg lid bestuur
Leon ter Burg secretaris    Gerrit Versteege lid bestuur
Frans Habekotté penningmeester    Nick Zoetebier lid bestuur

Sponsoren
Terpstra Assurantiën en Hypotheken
Café Eigenwijs
De Vijfsprong

Delen

# samen beter


  • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!