nieuws

Rutger Plette keept volgend seizoen bij DOS Kampen

Gisteren, 1 mei 16:15  De 1e selectie heeft een nieuwe aanwinst. Doordat onze doelman Justin Bruins helaas kampt met een langdurige blessure moest DOS op zoek naar een waardige vervanger. En dat is met Rutger Plette gelukt.meer »


Voorbeschouwing Nunspeet-DOS Kampen

Gisteren, 1 mei 16:00  Zaterdag 4 mei speelt DOS de topper in 2h tegen en in Nunspeet. Lees hier onze voorbeschouwing op dit duel. meer »


Aangepaste openingstijden kantine op 4 mei

Gisteren, 1 mei 15:45  Op zaterdag 4 mei gaat de kantine later open en iets eerder dicht dan gewoonlijk. Omdat er maar een paar wedstrijden gespeeld worden op De Maten gaat de kantine om 11.30 uur open. 's Avonds gaat de kantine om 18.30 uur dicht vanwege de Dodenherdenking later die avond. De keuken sluit om 18.00 uur.meer »


Ayoub Ben Ali Ahlaq volgende versterking DOS Kampen

30 april 12:15  De eerste selectie van DOS Kampen krijgt opnieuw versterking in de aanvalslinie. Eerder werd al bekend dat Luc Kalter en Thomas Stam voor wat betreft de voorhoede de overstap naar de geelzwarten maakten. Daar voegt Ayoub Ben Ali Ahlaq zich bij en daarmee heeft het MT het vertrek van enkele spelers uit de huidige selectie opgevangen.meer »


HET NIEUWE SCOREBORD STAAT!

29 april 10:15  De afgelopen periode is er flink gewerkt om het nieuwe scorebord te plaatsen. Afgelopen vrijdag werd de laatste hand gelegd door het Led-scherm te monteren en aan te sluiten door Smash-AV.meer »


In Memoriam Klaas Visser

27 april 19:00  Op 26 april 2024 is ons Erelid en voormalig Voorzitter van het Hoofdbestuur van de omni-vereniging s.v. D.O.S. Klaas Jan Visser op 83-jarige leeftijd overleden. De oudere leden van DOS (Kampen) zullen de verdiensten van Klaas voor de vereniging nog goed voor de geest kunnen halen. Op dit soort momenten is het goed, ook voor de jongere leden, om nog eenmaal zijn bijdrage aan het (voort)bestaan van de omni-vereniging en het huidige DOS Kampen in het licht te zetten.meer »


Ga naar archief

# samen beter


  • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!