Senioren

Geslaagde circuittraining jeugd

Gisteren, 18 april 21:30  Afgelopen zaterdag was er een heuse circuittraining voor de jeugd van DOS op ons hoofdveld. Deze training stond onder leiding van de staf en selectiespelers van onze eerste selectie. Het werd een prachtige ochtend en deel van de middag.meer »


Nieuwe veldindeling vanaf 5 april!

1 april 9:15  Goed nieuws! Doordat de avondklok is verschoven naar 22:00 uur hebben wij ook de trainingstijden aangepast. Vanaf maandag 5 april zal het nieuwe tijdsschema ingaan. Klik op onderstaande afbeelding om de actuele veldindeling te bekijken.meer »


Trainers DOS 1 en 2 verlengen contract

29 maart 13:45  Komend seizoen staan de eerste en tweede selectie van DOS Kampen onder leiding van de vertrouwde gezichten van Henk de Velde (hoofdtrainer), Marcel Post (assistent-trainer) en Gert Hoen (trainer 2de selectie).meer »


Joël Visscher keert terug op oude nest, Van der Worp blijft

17 maart 21:45  Opnieuw keert een oud-Dosser terug op sportpark De Maten. Joël Visscher, jarenlang de linksback van KHC, is komend seizoen weer in het geel-zwart te bewonderen. De technische staf komt daarnaast met het nieuws dat Christian van der Worp er nog een jaar bij aanknoopt én dat Jorian van Dijk de nieuwe keeperstrainer is.meer »


DOS-nieuwspagina in De Brug

16 maart 18:15  Vandaag staat er weer een volle DOS-nieuwspagina in De Brug. Mocht je hem thuis niet gezien hebben dan kun je hem hier nog even zien en/of lezen.meer »


Vacature trainer/coach JO16-1

13 maart 11:15  DOS Kampen zoekt voor haar JO16-1 een trainer/coach voor het seizoen 2021-2022. Wij zijn op naar een enthousiaste en fanatieke trainer, die de spelers en zichzelf wil ontwikkelen. Je bent minimaal in het bezit van een TC3-Jeugd/UEFA C diploma of je gaat hier op korte termijn aan beginnen. Verder beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden en heb je het talent om met jongens van deze leeftijdscategorie om te gaan.meer »


Ga naar archief
#samen beter

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!