Senioren

Zeven spelers verlengen; 1ste selectie bijna rond

10 april 12:15  Opnieuw hebben zeven spelers van de huidige selectie besloten om ook volgend seizoen op Sportpark De Maten te spelen. Daarmee is - met de eerder genoemde versterkingen - de selectie voor komend seizoen bijna rond.meer »


Introductieavond trainerscursus

23 maart 13:45  Wanneer: maandag 22 april 19.00 – 21.30 uur Waar: Bestuurskamer DOS Kampen Voor zowel trainers als leiders organiseren wij op 22 april a.s. een introductieavond rondom trainers. Ook als je nu nog geen trainer bent maar misschien in de toekomst dit wel overweegt ben je van harte welkom.meer »


Jake en Thomas Stam keren terug in selectie DOS Kampen

22 maart 10:45  De eerste selectie van DOS Kampen kan volgend seizoen rekenen op de komst van Jake en Thomas Stam. Na een tot nu toe succesvol seizoen bij Be Quick’28 keert de tweeling na één jaar terug. Een mooie comeback naar DOS van de 20-jarige broers uit Hoonhorst die volgend jaar onder leiding van vader Jaap zich verder hopen te ontwikkelen.meer »


DOS en ING slaan handen ineen zodat ieder kind kan voetballen

20 maart 16:30  Iedereen moet kunnen voetballen, ook als het financieel even tegenzit. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 11 kinderen in Nederland opgroeit in armoede, waardoor het voor ouders soms lastig is om de contributie en andere benodigdheden van een sportclub te betalen. Vaak zijn er genoeg regelingen om te kunnen voetballen, ook als er even geen geld is. Regelingen die soms onvoldoende bekend zijn bij ouders en verenigingen.meer »


Selectietrainers bovenbouw seizoen 2024-2025


12 maart 17:15  Na de diverse verlengingen en aanstellingen binnen de eerste en tweede selectie, met toch wel als hoogtepunt natuurlijk de aanstelling van Jaap Stam als hoofdtrainer en prachtige ambassadeur van onze vereniging. Nu vindt de Technische Commissie (TC) het tijd om een update te geven over de aanstelling van de selectietrainers voor het nieuwe seizoen. Wij zijn dan ook blij te kunnen vermelden dat we deze aanstellingen reeds aan het begin van dit jaar hebben kunnen afronden. Hierbij een korte toelichting per team.meer »


Luc Kalter eerste versterking DOS Kampen

9 maart 9:15  Voor het seizoen 2024-2025 komt Luc Kalter over van IJVV. De 23-jarige aanvaller maakte op 16-jarige leeftijd zijn debuut in IJsselmuiden en wist sindsdien 23 doelpunten te maken. Luc is een snelle, sterke en technisch vaardige speler, die zowel op de rechterflank als ‘de 10-positie’ goed uit de voeten kan. Zijn kwaliteiten en persoonlijkheid passen goed bij dit elftal en de club.meer »


Ga naar archief

# samen beter


  • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!