Senioren

Met Ayoub Lakhloufi heeft DOS Kampen nieuwe spits binnen

15 juni 22:00  Na het vertrek van Twan Knul naar Berkum is DOS op zoek gegaan naar een nieuwe targetman. De nu 22-jarige Ayoub, momenteel nog studerend in Groningen, komt over van Flevo Boys waar hij zijn hele leven al heeft gevoetbald. Ayoub: “Ik heb veel aan Flevo Boys te danken, maar ik ben nu wel op een punt aangekomen dat ik wekelijks wil gaan spelen en meer minuten moet maken om beter te worden. Ik hoop dit te gaan ervaren bij DOS Kampen.meer »


DOS-nieuwspagina in De Brug

14 juni 11:45  Vandaag weer een DOS-nieuwspagina in De Brug. De meiden van DOS zoeken nog meer meiden om samen mee te voetballen!meer »


VACATURE: assistent scheidsrechter 1e selectie

9 juni 17:30  Met ingang van seizoen 2022-2023 is voetbalvereniging DOS Kampen op zoek naar een:  ASSISTENT SCHEIDSRECHTER voor ons 1e elftal. Als assistent scheidsrechter (grensrechter) sta jij je mannetje. Je ondersteunt zowel de wedstrijdleiding als spelers en staf met de kennis van regels. Als grensrechter heb je een bepalende rol langs de lijn. Er wordt van jou verwacht om op een goede manier samen te werken met de scheidsrechter. Daarnaast ben je lid van het begeleidingsteam en assisteer je waar nodig.meer »


Openingstijden kantine komende periode

8 juni 21:00  De competitie 2021-2022 zit er inmiddels op. Nu worden er nog wat speciale wedstrijden gespeeld en hier en daar nog een toernooi en natuurlijk de DOS-dag op 25 juni. Daarna hebben vele mensen hun welverdiende vakantieperiode.meer »


Zomersluiting velden

25 mei 20:00  Zoals gebruikelijk worden in de zomerperiode de grasvelden gesloten voor onderhoud. Dit betekent het volgende: Vanaf maandag 5 juni zijn veld 2, 3 en 6 t/m 9 gesloten voor training en/of wedstrijden. Trainingen van veld 2 kunnen naar veld 4 en van veld 6 t/m 9 naar veld 5. Vanaf maandag 27 juni worden ook de overige natuurgrasvelden gesloten voor de training en/of wedstrijden. Zodra bekend is wanneer de velden weer beschikbaar zijn voor de trainingen wordt er een bericht op de site geplaatst.meer »


Sponsornieuws!

22 mei 20:15  Zaterdag 14 mei zijn opnieuw enkele contracten getekend vanuit de Businessclub van v.v. DOS Kampen. Onder een fantastische ambiance tijdens de derby DOS Kampen – Go-Ahead Kampen hebben Europlus uit Tiel en Regelink Schroothandel uit Kampen hun handtekening gezet als partner voor respectievelijk het 2e en 3e elftal. Europlus verlengt daarmee het bestaande contract als teamsponsor voor het 2e elftal. Directeur Jeroen Stam was zichtbaar onder de indruk van de derby sfeer, de warme ontvangst en de beleving in zijn geheel. “Wat een club, wat een geweldige sfeer en ambiance, dit maken we in onze omgeving helaas niet zo mee”, aldus Jeroen.meer »


Ga naar archief

# samen beter


  • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!