Senioren - De officiële website van vv DOS Kampen

Senioren

VACATURE: assistent scheidsrechter 2e selectie

Vandaag, 25 september 9:15  Het 2e elftal van DOS Kampen, uitkomend in de Hoofdklasse A, is op zoek naar een assistent scheidsrechter. Ondanks de nodige inspanningen heeft de zoektocht tot op heden geen resultaat opgeleverd.meer »


Wedstrijdverslag DOS Kampen-Hatto-Heim

Gisteren, 24 september 14:45  Hierbij ons wedstrijdverslag van de competitiewedstrijd DOS Kampen-Hatto-Heim.meer »


Reminder: Ubuntu Voetbalacademie in Kampen start september!

22 september 13:00  De eerste Ubuntu Voetbalacademie in Kampen staat op het programma in het najaar. Dit zal plaatsvinden op: September: 29. Oktober: 6, 13 en 20. November: 3, 10, 17 en 24. December: 1 en 8. Vrijdag 27 oktober is er geen training in verband met de herfstvakantie.meer »


DOS en Rabo ClubSupport

7 september 14:45  DOS is een van de verenigingen die meedoet met de Rabo ClubSupport. Vanaf 4 september tot en met 26 september kunnen Rabobank IJsseldelta-leden hun stem uitbrengen op hun favoriete club.meer »


Openingstijden kantine

6 september 10:15  Vanaf deze week zijn de openingstijden van de kantine ook aangepast/gewijzigd. Let op... zaterdag 9 september is er al een uitzondering!meer »


Notulen ALV

5 september 18:15  Hieronder kun je diverse documenten raadplegen over de laatst gehouden Algemene Ledenvergadering (25 januari jl.). Door omstandigheden zijn deze stukken te laat gepubliceerd. meer »


Ga naar archief

# samen beter


  • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!