Selectie DOS Kampen 2024-2025 krijgt vorm

2 maart 2024 20:15


De selectie van DOS Kampen voor volgend seizoen wordt steeds meer duidelijk. Na gesprekken met het MT hebben de eerste zes spelers aangegeven ook volgend seizoen onderdeel van de selectie te willen blijven.

Linksback en aanvoerder Nick Hendriks gaat met zijn toezegging zijn 3e seizoen in bij DOS. Nick is een belangrijke schakel voor de selectie in voetballend- en scorend vermogen. ‘’Ik heb het erg naar mijn zin bij de club, het is een mooie en gezellige vereniging. Daarnaast hebben we een jonge groep waar veel potentie in zit. Het is leuk om daar onderdeel van te zijn!’’ aldus Nick.  De talentvolle Job ter Burg blijft eveneens op sportpark De Maten. De pas 19 jarige centrumverdediger is een vaste waarde in het 1e elftal en ontwikkeld zich sterk. Ook Klaas Jan Mulder is zo’n vaste waarde, met name op de rechterflank en het middenveld. Klaas Jan speelt komend jaar zijn 6e seizoen voor de 1e selectie. 

Naast bovengenoemden hebben ook Steyn van Ark, Rick Diender en Dyon Goossen hun ja-woord al gegeven. De van SDC Putten overgekomen Steyn van Ark laat wekelijks zijn meerwaarde op het middenveld zien. Steyn: “Ik heb het goed naar mijn zin bij DOS en kijk er naar uit om nog een jaar onderdeel uit te maken van deze mooie club”. Rick Diender heeft op meerdere posities laten zien van waarde te zijn en gaat alweer zijn 3e seizoen in voor DOS Kampen. De talentvolle keeper Dyon Goossen sluit volgend seizoen officieel aan bij de selectie. Als jonge doelman heeft Dyon ook dit seizoen al meerdere malen in het 1e elftal onder de lat gestaan.

Het MT is blij met het behoud van deze spelers voor het komend seizoen. De komende periode zullen ook de rest van de spelers hun definitieve keuze maken.

Job-KlaasJan-Nick_verlengen.jpg

Van links naar rechts: Job ter Burg, Klaas Jan Mulder en Nick Hendriks.

Steyn-Dyon_Rick_verlengen.jpg
Van links naar rechts: Steyn van Ark, Dyon Goossen en Rick Diender.
Delen

# samen beter


  • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!