Assistent trainers Ramin en Raymon voor volgend seizoen aangesteld

28 februari 2024 9:45


Na de eerdere bekendmaking dat Jaap Stam volgend seizoen hoofdtrainer is van DOS Kampen 1 kan het MT melden dat Ramin Ezzat en Raymon Beuling zijn aangesteld als assistenten bij de hoofdmacht.

Het MT is verheugd dat Ramin aanblijft als assistent. Dit jaar is hij de assistent van Johan Pitstra. In eerste instantie had hij laten weten graag elders als eindverantwoordelijk trainer aan de slag te willen. Ramin: “Ik heb het bij de club ontzettend naar de zin. Laat daar geen misverstand over ontstaan, maar voor mijn gevoel was ik er aan toe om op eigen benen te staan. Maar nadat DOS mij benaderde en aangaf dat Jaap Stam de nieuwe hoofdtrainer zou worden was ik er snel uit. Ik kan zo ontzettend veel leren van de enorme ervaring van Jaap daar zeg je geen nee tegen.”

Raymon maakt dit seizoen als speler deel uit van DOS 1, maar stopt met voetballen na dit jaar. Verder is hij momenteel trainer van JO16-1. Zijn jarenlange ervaring als selectiespeler, maar zeker ook als jeugdtrainer, neemt hij mee in zijn nieuwe rol als assistent. Raymon: “Dit is voor mij een unieke mogelijkheid om samen te werken met een trainer van naam en me volledig te richten op mijn ambities op het trainersvak. Bovendien ken ik veel jongens die de komende jaren mogelijk doorstromen richting het 1e of 2e elftal en anders wel naar het nieuwe team JO23”.

Jaap Stam is ook erg content met de aanstelling van beide assistenten. Jaap: “Ramin was vorig seizoen nog trainer van het 2e elftal en is dit jaar assistent van Johan. Hij kent de jongens goed en uit onze gesprekken bleek al snel dat we een klik hadden en hetzelfde over voetbal denken. Raymon past perfect in onze trainersstaf. Ondanks dat hij nu nog voetballer is praat en denkt hij al als een echte trainer. Aangezien we de komende jaren de nodige talenten uit de eigen vereniging zullen laten doorstromen is het ideaal dat Raymon is benoemd. Hij kent veel spelers uit de jeugd namelijk al. Ik zie uit naar onze samenwerking.”

Jaap-Ramin-Raymon_2.jpg
Delen

# samen beter


  • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!