NIEUWE GELUIDSINSTALLATIE GEPLAATST EN HUIDIGE SCOREBORD BUITEN GEBRUIK

30 januari 2024 14:45


Afgelopen periode is er hard gewerkt om de oude geluidsinstallatie rondom het hoofdveld te verwijderen en te vervangen voor een nieuw systeem.

Om te beginnen is er in de omroepcabine o.a. een nieuw werkblad gemonteerd en extra stroompunten aangelegd door de DOS-onderhoudsploeg (in het bijzonder noemen we Christo Kanis en Jan Dekker). Vervolgens is de nieuwe apparatuur geplaatst door PRESENT-IT.

Tijdens de oefenwedstrijd tegen Batavia '90 is de geluidsinstallatie getest. Een flinke verbetering!! Afgelopen zaterdag bij de wedstrijd tegen vv Heerde is het officieel in gebruik genomen.

VOORLOPIG GEEN SCOREBORD
De komende periode kan het huidige scorebord niet meer gebruikt worden. Het sterk verouderde bord is afgesloten van stroom en zal verder ontmanteld worden. Dit alles om plaats te maken voor een nieuw, modern bord dat voldoet aan de standaarden van deze tijd. De voorbereidingen zijn in volle gang. Als het weer het toelaat gaat deze of volgende week gestart worden met de sloop. Daarna kan de bekabeling aangelegd worden en de fundering gelegd. Als dat klaar is, kunnen we het nieuwe scorebord plaatsen en aansluiten.

Deze klus neemt enkele weken in beslag. Maar dan hebben we ook weer een eigentijds scorebord dat klaar is om vele jaren gebruikt te kunnen worden.

Onze dank gaat alvast uit naar de mannen van de DOS-onderhoudsploeg en PRESENT-IT voor het realiseren van de nieuwe geluidsinstallatie!!

Door: Wilco Bastiaannet
Delen

# samen beter


  • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!