Netwerkevenement Businessclub

8 maart 2024 14:00


Afgelopen donderdagavond (7 maart) heeft de businessclub van v.v. DOS Kampen een succesvol netwerkevent georganiseerd voor alle sponsoren. In een goedgevulde kantine opende businessclub voorzitter Tiem Landsman met een kort welkomstwoord de avond en werd Niels van Eekeren bedankt voor zijn inzet in de afgelopen jaren op het vlak van coƶrdinatie facilitaire zaken. Niels stopt zijn vrijwilligerstijd inmiddels in het trainen / coachen van een jeugdteam. James van Ommen is bereid gevonden de activiteiten van Niels over te nemen.

Verder is de commissie uitgebreid met Erik Bruins die als relatiebeheerder het commercieel team verder aanvult.

Daarna was het de beurt aan 8x8 hoofdsponsor CUMLAUDE.AI (www.cumlaude.ai). Martijn Mondria en Timo Petersen presenteerden een zeer boeiend verhaal over de wereld van (big) data, Artificial Intelligence & Business Intelligence en de wijze waarop data op een efficiënte manier, geautomatiseerd kan worden toegepast in de aansturing van organisaties en processen. Zeer interessant en voor veel aanwezigen een absolute verrijking in kennis en kunde. Graag brengen wij jullie in contact indien er mogelijke vragen en / of samenwerkingen kunnen ontstaan.

De hoofdpresentatie was tenslotte in handen van Chris Woerts. Naast de vaste side-kick bij het populaire programma 'Vandaag Inside', vooral de professional in de sportmarketing. Chris werkte o.a. voor internationale bedrijven als Coca Cola en Heineken, waar hij wereldwijd verantwoordelijk was voor sportsponsoring. Daarnaast werkte Chris bij betaald voetbalorganisaties zoals Feyenoord, Sunderland en de Eredivise. In 2023 is Chris uitgeroepen tot meest invloedrijke sponsorman 2023. Chris nam de zaal mee in een uniek kijkje achter de schermen en deelde vooral ook zijn inzichten in succesvolle commercie in de sportwereld. Leuke anekdotes en veel praktijkervaring met een dosis humor en realistische kijk op zaken.

Na de presentaties was het prima netwerken en gezellig naborrelen. De avond werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van loyale sponsoren Rational Computer Service (www.rcs-kampen.nl) en Present-it (www.present-it.nl).

Namens de Businessclub,
Wilfred Horst

Cumlaude-2.JPG Cumlaude-1.JPG
Martijn Mondria van CUMLAUDE.AI Timo Petersen van CUMLAUDE.AI
Chris_Woerts-4.JPG Chris_Woerts-3.JPG
Chris Woerts in actie (1) Chris Woerts in actie (2)
Chris_Woerts-2.JPG Chris_Woerts-1.JPG
Chris Woerts in actie (3) Chris Woerts in actie (4)
Sponsorcommissie_met_Chris_Woerts.JPG  
V.l.n.r. Christo Kanis, Tiem Landsman, Chris Woerts, Wilfred Horst en James van Ommen.  
Delen

# samen beter


  • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!