Jake en Thomas Stam keren terug in selectie DOS Kampen

22 maart 2024 10:45


De eerste selectie van DOS Kampen kan volgend seizoen rekenen op de komst van Jake en Thomas Stam. Na een tot nu toe succesvol seizoen bij Be Quick’28 keert de tweeling na één jaar terug. Een mooie comeback naar DOS van de 20-jarige broers uit Hoonhorst die volgend jaar onder leiding van vader Jaap zich verder hopen te ontwikkelen.

De sterke, rechtsbenige verdediger Jake studeert Bedrijfskunde op het Windesheim College in Zwolle en is blij met de terugkeer. “DOS is een fijne club en ik wil graag weer een volgende sportieve stap maken. Ik heb me dit seizoen goed ontwikkeld en hoop die lijn volgend seizoen door te kunnen trekken. Ik heb er veel zin in om weer voor de fanatieke supporters te spelen.”

De balvaardige, linksbenige aanvaller Thomas is ICT-student op het Landstede in Zwolle en zit in het laatste jaar. Ook hij heeft een goed gevoel om weer bij DOS te komen spelen. “Ik merk dat ik dit seizoen ben gegroeid. Het zou geweldig zijn als we na de promotie vorig jaar met DOS Kampen 2 dit seizoen met Be Quick’28 kampioen kunnen worden. Dan kom ik met nog meer positieve energie terug bij DOS”. 

Het MT is zeer content met hun komst. Koos Westendorp, bestuurslid voetbaltechnische zaken: “Wij zijn erg blij met onze hernieuwde kennismaking. Wij zijn Jake en Thomas dit seizoen blijven volgen en zijn onder de indruk van de progressie die ze hebben gemaakt. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij het niveau van onze selectie versterken en we weten dat ze goed bij onze spelersgroep passen”.

Stammetjes-1-lr.jpg
Delen

# samen beter


  • gratis-kennismaken.pngword-lid-button.png

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!