Onbekend

Eindstand: 7-0
Ruststand: 4-0

Wedstrijdverslag:

In het eerste kwartier was FC Horst de bovenliggende partij en was het voetballend ook beter dan DOS. Maar uit de eerste de beste kans scoorde DOS. Na balverlies werd de bal diep op Twan gespeeld. Na een mooie rush omspeelde hij de keeper, waarna hij de bal in de verre hoek kon binnen schieten. Een vrijwel identieke situatie en goal leidde de 2-0 in. Nu was het Allan die de keeper liet staan en een doelpunt noteerde. Het was zeker niet zijn laatste. Nog voor rust maakte Allan er nog twee en was de wedstrijd gespeeld.

Na rust was het lang een gezapig potje. In de 75e minuut maakte invaller Timo de 5e treffer van de avond. Niet veel later scoorde Allan zijn vierde treffer. In de slotfase mocht ook Cris zijn doelpuntje mee pikken.

Een eenvoudige overwinning op 2e klasser FC Horst zorgt er voor dat DOS overwintert in de districtsbeker.

Opstelling: Henrico Abma, Erik Rotman (60e Christian van der Worp), Bas Adema, Burak Öztürk, Martijn Barneveld, Wim Snippe, William Jansen, Jochem van Putten (60e Pim Boitelle), Twan Knul ( 46e Timo Petersen), Cris Westerkamp, Allan Bakker.